Известният полски лекар Войчех Рокита е починал вечерта на 19 

...
Известният полски лекар Войчех Рокита е починал вечерта на 19 
Коментари Харесай

Коронавирус: Лекар се самоуби заради реч на омраза

Известният полски доктор Войчех Рокита е умрял вечерта на 19  март в болница в Келце, на която беше шеф, оповестяват полските медии.
Рокита оглавявал гинекологичното поделение и въпреки да се болести с ковид при завръщането си от чужбина, това не беше повода за гибелта му. Максимилиан Матерна, другар на фамилията на лекаря, разгласява видео в обществените мрежи, в което изяснява, че доктор Рокита се е самоубил поради многочислените известия с тирада на ненавист, които получил през последните дни, съобщи БГНЕС.
Войчех Рокита, дружно с останалата част от болничното заведение си, уверяваше обществеността, че не е имал контакт с нито един пациент и останалия личен състав. Но многочислени консуматори на обществените мрежи не му повярваха и против него се посипали обиди в обществените мрежи и пред болничното заведение.
Семейният другар Матерна е наел юрист, който да подаде молба до прокуратурата в Келце да проверява какво е правил лекарят през последните дни.
" Нашето мнение е, че вълната на омразата е единствената причина лекарят да се самоубие ", съобщи юристът на Матерна и добави, че ще се опита да потвърди всичко това.
В търсене на аргументите: Унищожаването на природата ли е отговорно за появяването на Коронавирус 19?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР